- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Terzić najavio novi ugovor Zvezde i Gasproma

© Tanjug / ZORAN ZESTICZvezdan Terzić
Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
Pratite nas
Crvena zvezda će potpisati novi, povoljniji dvogodišnji ugovor sa kompanijom „Gasprom", otkrio je generalni direktor Zvezdan Terzić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Umesto sadašnja četiri miliona, Zvezda će dobijati pet miliona evra godišnje, ukupno deset, potvrdio je Terzić.
„Dogovorili smo i prijateljski meč sa Zenitom, najverovatnije u Sočiju 3. jula, kao generalnu probu za novu sezonu. Pratimo državnu politiku i u skladu sa tim ponosni smo što možemo da održimo dobre kontakte sa našom braćom u Rusiji“, rekao je Terzić na konferenciji za medije.
On je istakao i da će crveno-beli dugoročno imati finansijsku stabilnost, da je Zvezda blizu da prihoduje između 40 i 50 miliona evra.
„Ulagaćemo u tim kao nikada pre, najveći benefit ove sezone, uz trofeje, je UEFA koeficijent, put ka Ligi šampiona i Ligi Evrope je otvoren i učinićemo sve da to iskoristimo“, istakao je Terzić.
On je dodao da će svakako biti pojačanja na nekoliko pozicija i posebno naglasio da Strahinja Eraković, bez obzira na ponude, neće napustiti klub sigurno dok traju kvalifikacije za Ligu šampiona.
„Naša želja je da ostane, ali prelazni rok je živa stvar, zavisiće od ponuda, od rezultata, napravićemo matematiku“, naveo je Terzić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala