- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta Poljska pokušava krijući se iza antiruske retorike /video/

Pratite nas
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Večeras u vestima:
Nameru Kijeva da ponudi specijalan status građanima Poljske analitičari tumače kao korak ka dobrovoljnoj predaji dela teritorije Varšavi. Zadatak Poljske je jasan – povratiti istorijske teritorije krijući se iza antiruske retorike.
Izjavom da će, zbog embarga na rusku naftu, najveću cenu platiti građani EU, dok će se „Putin smeškati“, predsednik Hrvatske Zoran Milanović ogolio je istinu o najnovijim sankcijama, smatraju politikolozi.
Sva pažnja u Ukrajini usmerena na završetak oslobađanja poslednja dva grada LNR – Severodonjecka i Lisičanska. Lavrov upozorava da postoji opasnost od uvlačenja trećih strana u ukrajinski konflikt.
Izvestilac Evropskog parlamenta za takozvano Kosovo Viola fon Kramon tvrdi da vlada privremenih institucija u Prištini ima predlog za primenu sporazuma o Zajednici srpskih opština. A mi istražujemo – ako je sve to bilo spremno, šta je Priština čekala do sada?
Izveštaji Evropola o prepisci na aplikaciji Skaj mogu pomoći Crnoj Gori da se reši kriminala, ali je pitanje da li ima ko to i da uradi, kaže za Sputnjik lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.
Saradnja Saudijske Arabije i BRIKS-a bila bi na obostranu korist zbog uticaja na svetsko tržište nafte i na međunarodno finansijsko tržište sa sve manjom ulogom petrodolara, smatraju stručnjaci.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala