- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak izgubio prvo mesto! Prestižu ga i Rus i Nemac

© AP Photo / Jean-Francois BadiasNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, izgubio je prvo mesto na ATP listi posle eliminacije u četvrtfinalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala. Na liderskoj poziciji će se nalaziti Danil Medvedev, ruski teniser, dok će Saša Zverev biti drugi, a srpski as tek treći reket sveta.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Novak Đoković nije uspeo da odbrani trofej sa prošlogodišnjeg Rolan Garosa, a zaustavljen je posle epskog meča sa Nadalom i četiri sata velike borbe.
Srpski as igrao je daleko ispod očekivanja, a zato što nije uspeo da odbrani 2.000 bodova od prošle godine on će pasti na treću poziciju na ATP listi bez obzira na to što je Danil Medvedev već ispao.
Rus će biti prvi, ali u tome može da ga poremeti jedan scenario!
Ukoliko Saša Zverev dođe do trofeja na Rolan Garosu on će zaobići i Medvedeva i Đokovića i biti prvi teniser sveta od šestog juna.
Ukoliko Zverev izgubi u finalu opet će stići do drugog mesta, a isto će se desiti ako izgubi i u polufinalu.
Nemac brani poene iz prošlogodišnjeg polufinala, dok je Medvedev izgubio 180 bodova jer je eliminisan u osmini finala, korak ranije nego prošle sezone.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
SPORT
Đoković poražen u epskoj drami – meč za istoriju pripao ranjenom Nadalu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala