- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Milanu Kneževiću četiri mjeseca kućnog pritvora

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenMilan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore
Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
Pratite nas
Osnovni sud u Podgorici potvrdio je kaznu od četiri mjeseca kućnog pritvora jednom od lidera Demokratskog fronta Milanu Kneževiću.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"Sudija Osnovnog suda Rade Ćetković, uprkos odluci Ustavnog suda, danas mi je potvrdio četiri mjeseca kućnog pritvora, koje je ranije presudila Željka Jovović, kuma Vesne Medenice. Bješe li ono Milojko juče kazao da radim za DPS? Više je kriminalaca u sudijskim togama nego u Spužu", napisao je Knežević na Tviteru.
Knežević je ranije u podgoričkom Osnovnom sudu osuđen na četiri mjeseca kućnog pritvora zbog incidenta u holu Skupštine Crne Gore u februaru 2017. godine.
Poslanici DF-a Milutin Đukanović, Branko Radulović i Marina Jočić, zbog istog inicidenta, tada su kažnjeni uslovno.
Osnovni sud u Podgorici presudio je da su funkcioneri DF-a izvršili krivično đelo nasilničko ponašanje.
Incident se dogodio nakon što je parlament ukinuo imunitet i odredio pritvor liderima DF-a Kneževiću i Andriji Mandiću.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala