- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Ukrajinu razara jedan sukob ozbiljniji od rata – daleko od očiju javnosti

© Sputnik / Dejan SimićLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 01.06.2022
Pratite nas
U novom izdanju autorske emisije Ljubinka Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete kako Putin pokušava da izgladni svet – šaljući mu žito, ko su ruski Ukrajinci a ko poljski Ukrajinci i da li je Rusija i danas zemlja u kojoj se čita najviše na svetu.
Rusija hoće da pomori svet glađu – šaljući mu žito
Dok krive Putina za opasnost da će svet pomreti od gladi, zapadni lideri ignorišu činjenicu da je Rusija povećala izvoz žitarica.
Ruski Ukrajinci ili poljski Ukrajinci
Dok su oči celog sveta uprte u Ukrajinu, u kojoj se sprovodi ruska specijalna operacija, ostaje neprimećeno da se unutar te zemlje odvija još ozbiljniji sukob.
Da li je Rusija i dalje zemlja u kojoj se čita najviše na svetu
Bez obzira na konkurenciju kao što su Netfliks, Jutjub i druge internet platforme, Rusija je i dalje zemlja u kojoj više od 50 posto ljudi čita knjige svakog dana.
Moj pogled na Rusiju, 1.6.2022.
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala