- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Tartalja: Prvo suđenje NATO-u u Beogradu u oktobru, presuda tek za dve-tri godine | Sputnjik intervju

CC BY-SA 3.0 / Darko Dozet - Sopstveno delo / Nato bombardovanje SR Jugoslavija.Protiv vazdušna odbrana pokušava da obori NATO bombardere.
Nato bombardovanje SR Jugoslavija.Protiv vazdušna odbrana pokušava da obori NATO bombardere. - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Gost novog izdanja emisije „Sputnjik intervju“ je Anđelo Fiore Tartalja, italijanski advokat koji radi na tužbama obolelih od kancera protiv NATO-a zbog korišćenja osiromašenog uranijuma tokom agresije na Srbiju.
Pošto je od NATO-a stigao odgovor, koji je bio uslov za početak suđenja pred Višim sudom u Beogradu, očekuje se da ono počne u oktobru.
Tartalja je iz istog razloga podneo tužbe u ime obolelih italijanskih vojnika koji su boravili na Kosovu i Metohiji i do sada je u njihovu korist presuđeno u više od 300 slučajeva. Sada zajedno sa advokatom iz Niša Srđanom Aleksićem radi na tužbama, koristeći iskustva iz Italije.
Gost emisije „Sputnjik intervju“ je i doktorka Rita Čeli, koja je u Italiji dokazala uzročno-posledičnu vezu obolelih sa izloženošću dejstvu osiromašenog uranijuma.
Sputnjik intervju, 31.05.2022.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala