- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Iran objavio snimak zaplene grčkih tankera /video/

© Foto : Jutjub/OMG Whaaat,How,When?Zaplena grčkih tankera
Zaplena grčkih tankera - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Iranska revolucionarna garda objavila je snimak zaplene grčkih tankera u Persijskom zalivu. Tankeri su zaplenjeni zbog pomorskih prekršaja, navela je u saopštenju iranska Revolucionarna garda.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na snimku je prikazano kako se grupa vojnika iranske Revolucionarne garde prebacuje helikopterom na jedan od heliodroma tankera i raspoređuje se po palubi pre nego što je obezbedila celo plovilo.
Dva grčka tankera, zaplenjena su 27. maja zbog "pomorskih prekršaja", saopštila je Revolucionarna garda bez detaljnijih objašnjenja. Incident se dogodio nedaleko od južne iranske luke Asalujeh.
Grčka posada ostala je na tankerima i snabdevena je osnovnim potrepštinama, navedeno je u saopštenju Garde.
SAD su okarakterisale zaplenu tankera 'pretnjom' po bezbednost uprkos tome što su i same zadržale brodove sa iranskom naftom, prenosi međunarodni Sputnjik.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala