- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Dodik: Vodoprivredni projekat u Nevesinju uz pomoć Srbije

© Sputnik / Branko MaksimovićČlan predsedništva BiH Milorad Dodik u intervjuu za Sputnjik
Član predsedništva BiH Milorad Dodik u intervjuu za Sputnjik - Sputnik Srbija, 1920, 31.05.2022
Pratite nas
Srpski član Predsedništva Milorad Dodik izjavio je po povratku iz Beograda da će, uz pomoć vlasti iz Srbije, u Nevesinju već u četvrtak, 2. juna, biti realizovan ozbiljan vodoprivreni projekat.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Reč je o prečistaču vode na jezeru Alagovac, vrednosti oko tri miliona konvertabilnih maraka (oko 1,5 miliona evra).
Time će, uz ranije izgrađeni vodovod sa izvorišta Udbina, Nevesinje konačno dobiti uredno i stabilno snabdijevanje vodom, javlja RTRS.

Osim toga, u Nevesinju će 2. juna kada ova opština slavi krsnu slavu Spasovdan, biti otvoren i rekonstruisani Dom kulture "Nebojša Glogovac", u kojem su smešeteni Muzička škola, Narodna biblioteka, Spomen - soba i Galerija.
Vlada Srbije obezbedila je najveći deo novca za rekonstrukciju Doma kulture, koji nosi ime po čuvenom srpskom glumcu Nebojši Glogovcu, dodaje RTRS.
Dodik je u Beogradu prisustvovao posebnoj sednici Skupštine Srbije, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio zakletvu za drugi predsednički mandat.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala