Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vulin: Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije

© Sputnik / Lola Đorđević Aleksandar Vulin
 Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
Pratite nas
Reagujući na poruku poslanice Evropskog parlamenta Viole fon Kramon, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su, Srbi uvek bili na pravoj strani istorije, a da se to za narod gospođe Fon Kramon, nikada nije moglo reći.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Ako postoji narod koji nikada nije bio na pogrešnoj strani istorije, onda su to Srbi. Zato i čudi da se Viola fon Kramon odvažila da Srbima deli lekcije gde je prava strana istorije. Srbija je na svojoj strani, na strani međunarodnog prava, kao što je bila i 1999. godine. Srbi su uvek bili na pravoj strani istorije, a to se za narod gospođe Viole fon Kramon nikada nije moglo reći", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući poruku koju je poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon uputila Srbiji nakon sastanka sa predsednikom Vučićem da "nije dobro biti na strani Putina, odnosno na pogrešnoj strani istorije", saopšteno je iz MUP-a.
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2022
SRBIJA
Vulin: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala