Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Provokacije se nastavljaju!“: Sa Gugl mapa ponovo pomerena oznaka sa imenom Visokih Dečana /foto/

CC BY 2.0 / Dave Proffer / Manastir Visoki Dečani
Manastir Visoki Dečani - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
Pratite nas
Oznaka sa imenom manastira Visoki Dečani ponovo je pomerena na Gugl mapama. Tim povodom oglasio se manastir Visoki Dečani koji je naveo da je to već drugi put ove godine i da se provokacije nastavljaju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Oznaka sa imenom manastira Visoki Dečani, jednog od najznačajnijih manastira srpske pravoslavne crkve i jednog od četiri Unesko spomenika na Kosovu i Metohiji, ponovo je obrisana na Gugl mapama. Ovo je drugi slučaj ove godine. Provokacije se nastavljaju!“, objavljeno je na nalogu na Tviteru manastira Visoki Dečani.
Sredinom februara ove godine takođe je izbrisana oznaka manastira na aplikaciji Gugl mape, odnosno pomerena je do kružnog toka u Dečanu, a nakon protesta greška je ispravljena, preneo je „Kosovo onlajn“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala