- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Izvučena tela poginulih u avionskoj nesreći u Hrvatskoj

© AP Photo / Croatian Mountain Rescue ServicePotraga za nastradalima u avionskoj nesreći u Hrvatskoj
Potraga za nastradalima u avionskoj nesreći u Hrvatskoj - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
Pratite nas
Direktor „Direktorata Civilne zaštite Hrvatske“ Damir Trut izjavio je danas da su tela poginulih u avionskoj nesreći kod Bročanca izvučena s mesta nesreće i odvezena na sudsku medicinu, gde će se nastaviti dalja procedura.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Trut je za RTL vesti rekao da identitet poginulih nije potvrđen i da će identifikacija morati da se završi na sudskoj medicini.
Najavio je da je za sutra planirano izvlačenje olupine aviona i da se planira da u izvlačenju budu korišćeni helikopteri, prenosi Hina.
Letelica tipa „cesna“ sa četiri putnika nestala je sa radara u nedelju u 11.30, a potraga je bila koncentrisana oko Slunja i Rakovice. U potragu za nestalom letelicom bilo je uključeno 350 osoba, preneo je Tanjug.
Hrvatska policija - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2022
REGION
„Vidim delove repa, krila i kabine“: Pronađena nestala „cesna“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala