- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Vlasti Šangaja ukidaju ograničavajuće korona mere za preduzeća

© AP Photo / Chen SiŠangaj u vreme korone
Šangaj u vreme korone - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
Pratite nas
Vlasti Šangaja će ukinuti mnoge kovid ograničavajuće mere za preduzeća kako bi mogla da nastave sa radom od srede, najavio je zamenik gradonačelnika Vu Ćing.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ublažavanje karantina u celom gradu zbog virusa korona, počelo je pre otprilike dva meseca, a biće uvedena i podrška ugroženoj ekonomiji.
Gradska vlada revidiraće smernice za prevenciju epidemije i kontrolu vraćanja na posao, ukinuti nerazumna ograničenja za nastavak rada i proizvodnje za preduzeća i ukloniti „belu listu“, rekao je Vu Ćing na brifingu za novinare, misleći na kompanije kojima je dozvoljeno da ponovo rade, naveo je Rojters.
Gradski zvaničnici su naveli da mere za jačanje privrede imaju za cilj da pomognu preduzećima i promovišu potrošnju.
Oni uključuju ubrzanje izdavanja i korišćenja obveznica lokalne samouprave, traženje od banaka da obnove kredite za mala i srednja preduzeća i uspostavljanje zelenog kanala za odobravanje projekata nekretnina, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala