- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kadirov: Čečenija tokom 90-ih preživela isti scenario koji sada primenjuju u Ukrajini

© Sputnik / Said Carnaev / Uđi u bazu fotografijaRamzan Kadirov
Ramzan Kadirov - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2022
Pratite nas
Zapadne zemlje primenili su u Ukrajini „promišljen i lukav plan“ koji su tokom 90-ih godina prošlog veka pokušavali da realizuju u Čečeniji, izjavio je čečenski lider Ramzan Kadirov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Mi u Čečeniji smo taj scenario preživeli. Strani plaćenici, nacizam, tone naoružanja, gromoglasne izjave koje nemaju nikakav osnov. Sve se to ponavlja. Nema nikakvih sumnji, u pitanju je promišljen i lukav plan. I samo Rusija ima sve mogućnosti da se tom procesu suprotstavi“, napisao je Kadirov na Telegramu.

On je takođe kazao i da bi rezultat tog plana trebalo da bude „uništenje Rusije, krađa njenih resursa i potpuna vlast nad svetom od strane drugih nuklearnih država“.
Siguran sam da do toga nikada neće doći“, ocenio je.
Kadirov je dodao i da su Čečeni naučili da ratuju, da su imali dobru praksu i da su sada u obavezi da štite svoju državu.
„Rusija je nas štitila, Rusija predvođena Vladimirom Putinom je obnovila našu republiku. Danas smo mi dužni da pokažemo našu vernost“, zaključio je čečenski lider.
Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2022
RUSIJA
Kadirov poručio Poljskoj: Nestaćete istom brzinom kako ste i nastali ukoliko ne prestanete da trujete
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala