- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Meni uvek treba da se dese gluposti da bih se promenio“

© Sputnik / Lola ĐorđevićMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2022
Pratite nas
Miomir Kecmanović, srpski teniser, bio je veoma ljut na sebe posle ubedljivog poraza od Danila Medvedeva u trećem kolu Rolan Garosa.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Kecmanović je poražen sa 6:2, 6:4, 6:2 i završio je takmičenje, iako je tokom sezone na šljaci bio odličan.
„Igrao sam bolje na šljaci nego prethodnih godina, ali ne bih sebe smatrao odličnim igračem na šljaci. Ja se nisam pojavio na terenu, ali on je bio dobar. Počeo sam da igram tek krajem drugog seta. On vraća mnogo lopti. Pretpostavljam da može daleko, mislim da će neko sa druge strane žreba pobediti, ali on je ipak drugi teniser sveta“, rekao je Kecmanović.
Miša je potom bio veoma oštar prema sebi.
„Kad se budem setio da krenem da igram od početka, moći ću da dobijem ovakve mečeve. Dotad ću ih gubiti. Ne znam šta je u pitanju, ali moram da se rešim toga. Imam samopouzdanja, ali džaba dok ne rešim ove probleme. Meni uvek treba nekoliko puta da se dese gluposti da bih to promenio, nadam se da sada neće biti tako“.
Kecmanović kaže da je olakšao posao rivalu.
„Nije me ničim iznenadio, znao sam koliko je dobar. Više me iznenadilo kako sam ja ušao, igrao, ponašao se… Ja sam mu dosta pomogao danas, trebalo je manje da grešim. I njemu je lakše da igra dobro kada sam ja grešio“, zaključio je 22-godišnji Kecmanović.
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2022
SPORT
Miša nije mogao protiv moćnog Medvedeva
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala