- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rubljov se namučio sa čileanskim majstorom za šljaku

© AP Photo / Manu FernandezAndrej Rubljov
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2022
Pratite nas
Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u osminu finala Rolan Garosa pobedom nad Kristijanom Garinom od 3:1 u setovima – 6:4, 3:6, 6:2, 7:6. Rubljov će u narednoj rundi igrati protiv Janika Sinera.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve je počelo prilično lagano za Rubljova. Odmah na startu je oduzeo servis Čileancu, propustio je set loptu, ali kasnije priveo kraju prvi set rezultatom 6:4.
Ipak, bilo je jasno da se Garin kao klasičan „šljakaš“ neće predati već da će probati da učini sve kako bi Rusu što više otežao posao.
Sve se to i obistinilo jer je Čileanac uspeo da iznenadi Rubljova u drugom setu, da mu oduzme servis u osmom gemu i izjednač na 1:1. To je svakako favorita stavilo pod pritisak.
Ipak, Rubljov se dobro oporavio, dobio treći set sa 6:2, potom se mučio u četvrtom, ali na kraju ipak uspeo da upiše trijumf i prođe dalje.
Sve se rešavalo u taj-brejku koji je Rubljov dobio sa 13:11 u četvrtom setu.
Rubljov će u narednoj rundi igrati protiv Janika Sinera koji je bio bolji od Mekenzija Mekdonalda sa 3:0.
Podsećanja radi, ruski teniser Karen Hačanov plasirao se u osminu finala tako što je savladao Kamerona Norija sa 3:1 u setovima. U narednoj rundi igraće protiv Karlosa Alkarasa.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 28.05.2022
SPORT
Novak o povratku u Australiju i eventualnom sudaru s Nadalom: Bila bi to senzacija koju svet čeka!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala