- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: London pušta pipke u BiH /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Danas u vestima:
Spoljna politika Vladimira Putina oslanja se na široku podršku javnosti, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov i dodao da se u zemlji vidi konsolidacija patriotskih snaga.
Male su šanse da će Kijev pristati na razminiranje ukrajinskih luka zbog izvoza žitarica, ocenjuju ruski eksperti komentarišući apel Kine da se napravi „zeleni koridor“ kako bi bio obezbeđen njihov izvoz iz Rusije i Ukrajine.
Britanska ministarka spoljnih poslova tokom posete Sarajevu najavila investicije koje bi trebalo da suzbiju navodne znake mešanja Rusije. Analitičari smatraju da Bosnu i Hercegovinu ne destabilizuje Moskva već London.
Vučić pozvao Crnu Goru da se priključi pregovorima oko Otvorenog Balkana. Ukoliko Podgorica to prihvati, imala bi velike koristi budući da je CEFTA u suštini propala, saglasni stručnjaci.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala