- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Milošu Medenici 30 dana zatvora

© AFP 2023 / PHILIPPE DESMAZESZatvor – ilustracija
Zatvor – ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2022
Pratite nas
Sudija za istragu Suzana Mugoša odredila je pritvor do 30 dana sinu bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, Milošu Medenici. On je ranije jutros priveden na saslušanje kod sudije Mugoša.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Podsjećamo, Medenica je uhapšen prije dva na podgoričkom aerodromu, nakon što je iz Beograda sletio na aerodrom u Golubovcima.
Viši sud donio je 5. maja naredbu za raspisivanje nacionalne potjernice za Milošem Medenicom, koji se tereti da je formirao kriminalnu organizaciju radi šverca cigareta, droge, ali i nezakonitog uticaja prilikom donošenja odluka u sudskim predmetima, saopšteno je iz Višeg suda.
Portal „Libertas pres“ je objavio transkripte razgovora koje je Evropol dostavio policiji Crne Gore, a koji navodno potvrđuju da se Medenica bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.
Prema navodima portala, Miloš Medenica je šverc obavljao posredstvom policajca Darka Lalovića koji je je uhapšen 15. decembra prošle godine u Podgorici i još je u pritvoru.
Sud u Podgorici produžio je ranije za još dva mjeseca pritvor njegovoj majci Vesni Medenici.
Medenica je uhapšena 17. aprila zbog osnovane sumnje da je počinila krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakoniti uticaj, i trenutno se nalazi u Istražnom zatvoru u Spužu.
Vozilo policije Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
REGION
Miloš Medenica na saslušanju negirao krivicu
Policija,  Crna Gora - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
REGION
Milošu Medenici određeno zadržavanje do 72 sata
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala