- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Zaharova: Ako Jutjub blokira još jedan brifing MIP-a jedan američki novinar ili medij - ide kući

© Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaPortparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
Pratite nas
Ako Jutjub blokira još jedan brifing Ministarstva spoljnih poslova Moskva će proterati američkog novinara ili američki medij iz Rusije, izjavila je portparolka Ministarstva Marija Zaharova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Blokirali su mi nekoliko brifinga. Šta smo mi uradili? Došli smo i rekli: ’Još jednom ako blokirate brifing jedan američki novinar ili medij će morati da ode’. I to je to. Ništa iz kategorije: radite šta hoćete. Još jedan blokirani brifing i reći ćemo konkretno ime ili medij koji će da ide kući. A imajući u vidu da se time bavi dama sa poljskim državljanstvom i uzimajući u obzir poljski stav možda nećemo stati samo na američkim novinarima. Videćemo“, rekla je Zaharova.
Ona je dodala i da Jutjub ne odlazi iz Rusije jer kompanija pre svega tu zarađuje novac.
Podsetimo generalni direktor američke kompanije Suzan Vodžicki je rekla da nastavljaju rad u Rusiji jer smatraju da je važno da imaju mogućnost da Rusima plasiraju nezavisne vesti o konfliktu u Ukrajini.
„Oni ne nameravaju da odu odavde ne samo zbog toga. Oni ovde odlično zarađuju, kako možda nigde ne zarađuju jer za tom količinom količinom sadržaja čiji su autori naši umetnici treba tragati. Reklame, materijali, platforma – to je pre svega biznis. I naravno biznis povezan sa njihovom zapadnom ideologijom koju moraju da proslede našim korisnicima ne samo s vremena na vreme“, rekla je ona.
Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 28.04.2022
RUSIJA
Zaharova: Odgovorićemo na sve mere SAD, uključujući i one „idiotske“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala