- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Knežević: Kako planirate da imate prihode od turizma, kad Draginja hoće da uhapsi Putina?

© Foto : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenMilan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore
Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2022
Pratite nas
Predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, osvrnuo se tokom sednice Skupštine na predstojeću letnju sezonu, uz ocenu da ove godine ruskih turista u Crnoj Gori neće biti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Kako planirate da imate prihode budžeta kad Draginja Vuksanović Stanković usred ove sale ‘oće da hapsi Putina? Nema Rusa više. Turisti iz zapadnih zemalja ne ostavljaju ovde novac. Oni dođu sa biciklima i sendvičima i još se izgube u kanjonu Nevidio, pa posle još moramo helikopterima da ih tražimo“, kazao je Knežević.
Knežević je potom crnogorskom ministru finansija Aleksandru Damjanoviću predložio da otkrije gde su članovi „kavačkog klana“, kako je naveo, sakrili novac.
„Crnu Goru samo te pare mogu da izvuku iz krize“, rekao je Knežević.
Dotakao se i nove Vlade na čijem je čelu Dritan Abazović.
„Lakše je izračunati koliki je bio pritisak Jurija Gagarina u svemiru odakle je gledao na majku Rusiju, nego pobrojati sve Dritanove savetnike i vozače“, kazao je Knežević, preneo je portal „In4s“.
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala