Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić sa Abazovićem u Davosu, pozvao ga na sastanak inicijative „Otvoreni Balkan“ /foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je, tokom učešća na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, sa premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Odlična prilika da sa Abazovićem, tokom Svetskog ekonomskog foruma razgovaram o bilateralnim pitanjima, ali i da ga još jednom pozovem da nam se pridruži na sastanku inicijative ‘Otvoreni Balkan’, na Ohridu“, napisao je Vučić na instagramu uz fotografije sa Abazovićem.
Abazović je posle sastanka sa Vučićem poručio da su odnosi Crne Gore i Srbije prioritet.
„Spremni smo na intenzivnu saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa“, napisao je Abazović na Tviteru.
Abazović je dodao da Crna Gora ulaže maksimalne napore da se na Zapadnom Balkanu promoviše politika regionalne saradnje, pomirenja, suživota, bolje ekonomske povezanosti.

„Teška rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana“

Vučić je prethodno objavio da je rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana s evropskim i regionalnim liderima teška.
„Teška rasprava o budućnosti Zapadnog Balkana s evropskim i regionalnim liderima na Svetskom ekonomskom forumu“, objavio je predsednik Srbije na instagramu uz fotografiju s jednog od susreta u Davosu.
Vučić se na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma sastao s više lidera iz EU i sveta, kao i s ekonomskim stručnjacima. Predsednik Srbije je učestvovao i na sesiji „Diplomatski dijalog o Zapadnom Balkanu“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala