- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ljoša koji je pozdravljao ruske vojnike dobio čokoladu sa svojim imenom /foto/

© Sputnik / Taisiя Liskovec / Uđi u bazu fotografijaDečak Ljoša
Dečak Ljoša - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
U Belgorodskoj oblasti je proizvedena čokolada „Aljoška“ u čast dečaka koji je pozdravljao ruske vojnike, izjavio je guverner te oblasti Vjačeslav Gladkov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Dogovorili smo se sa našom fabrikom slatkiša da naprave čokoladu ‘Aljoška’. Na omotu čokolade se nalazi dečak sa kacigom koji salutira vojnicima i jorgovan. U pitanju je tamna čokolada koja je veoma zdrava za povratak snage i oporavak“, napisao je Gladkov na Telegramu.

On je naveo da je dečak Ljoša postao poznat ne samo u Belgorodskoj oblasti već i van nje. Iskreni dečak je ispraćao i upoznavao ruske vojnike i sa njima delio svoje čiste emocije.
„Želeli smo da tu njegovu toplinu podelimo sa vojnicima. Zato smo probnu partiju čokolade odvezli našim momcima u bolnicama i vojnicima koji se nalaze na prvoj liniji fronta. Naravno, Ljoša je naš narodni heroj“, dodao je Gladkov.
Guverner je pojasnio da se čokolada ne može kupiti u prodavnicama.
Ranije je bilo saopšteno da se Ministarstvo odbrane Rusije zahvalilo osmogodišnjem dečaku iz Belgorodske oblasti koji je u svom selu dočekivao rusku vojsku, okačivši na svoje društvene mreže sliku sa natpisom „Hvala, Ljoša“.
Dečak Ljoša - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
RUSIJA
„Hvala, Ljoša“: Dečak iz pograničnog sela koji pozdravlja ruske vojnike hit na internetu /video, foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala