- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Krajinović siguran: Preko Hrvata do Ože-Alijasima

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilip Krajinović
Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo Rolan Garosa posle pobede nad Bornom Gojom od 3:1 u setovima - 7:6, 6:2, 5:7, 6:1. U narednoj rundi Filip će igrati protiv Feliksa Ože-Alijasima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sjajan meč za Filipa! Iako je izgubio jedan set.
Može se reći da je prvi set bio i najteži i preloman, ali da Filip suštinski tokom duela nije dovodio trijumf u pitanje.
Jeste Gojo uspeo da dobije treči set i da unese malo drame, čak i da zapreti brejk loptama na startu četvrtog seta, ali Krajinović je odradio uspešno posao, napravio dva brejka i nije kasnije bilo nedoumica.
Krajinović će u narednom kolu igrati protiv Kanađina Feliksa Ože-Alijasima, devetog nosioca, što samo znači da će srpski teniser biti na velikom izazovu.
Prolaskom u treće kolo Rolan Garosa Krajinović je izjednačio najbolji rezultat ostvaren na Rolan Garosu, a do trećeg kola stigao je i 2019.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
SPORT
Đoković maksimalan protiv Vajdinog pulena!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala