- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

„Ukrajina da ustupi teritoriju Rusiji“: Predlog Kisindžera iz Davosa

© Sputnik / Mihail Klimentьev / Uđi u bazu fotografijaHenri Kisindžer
Henri Kisindžer - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Pratite nas
Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer izjavio je da bi Ukrajina trebalo da ustupi teritoriju Rusiji kako bi se sukob okončao.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kisindžer je u ponedeljak, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, pozvao SAD i Zapad da ne priželjkuju sramotan poraz Rusije u Ukrajini, upozorivši da bi to moglo dugoročno da destabilizuje Evropu, preneo je „Vašington post“.
Napominjući da bi zapadne zemlje trebalo da imaju na umu važnost Rusije za Evropu i savetujući im da ih „ne ponese trenutni momenat raspoloženja“, Kisindžer je poručio da bi Zapad trebalo da primora Ukrajinu da pristane na pregovore kojima bi se stvari vratile na situaciju pre sukoba.
„Pregovori moraju da počnu u naredna dva meseca, pre stvaranja tenzija koje bi teško bilo prevazići. Idealno, linija razdvajanja trebalo bi da bude povratak na prethodno stanje stvari“, rekao je Kisindžer.
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 25.05.2022
Podkast
Ljubinka Milinčić: Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela
Bivši državni sekretar SAD Henri Kisindžer - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
RUSIJA
Kisindžer: Ukrajina mora da bude neutralna
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala