- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Novi rusofobni zahtev iz Evrope Srbiji /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Evropski parlamentarci traže transparentniji rad ili gašenje Srpsko-ruskog centra u Nišu. To je tradicionalno srbofobna i rusofobna institucija koja predano radi na urušavanju srpskih interesa, kažu stručnjaci.
Rusija je namerno usporila specijalnu operaciju u Ukrajini ali će je nastaviti bez obzira na pritiske i podršku Kijeva sa Zapada, izjavio ministar odbrane Sergej Šojgu.
To što se Putin optužuje za nestašicu hrane, poskupljenje energenata i bezbednosne pretnje doslovno je kombinacija romana „1984“ i „Vrli novi svet“, ocenjuje filozof Đorđe Vukadinović.
Istražujemo: kako je došlo do toga da „milioneri-patriote“ pozivaju svetske lidere na samitu u Davosu da im što pre uvedu više poreze, da bi se navodno pozabavili rastućim jazom između bogatih i siromašnih u svetu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala