- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rusija pravi novu spoljnopolitičku doktrinu

© Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaPortparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
Pratite nas
Aktivno se radi na novoj verziji spoljnopolitičke doktrine Ruske Federacije, reč je o kolektivnoj saradnji, a ne odluci donetoj „sa vrha“, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Na ažuriranom konceptu se tek radi, proces je veoma aktivan. To je kolektivni proces, nije poslat sa vrha kao nešto što mora biti realizovano. On je, kao i svaki koncept, doktrinarni dokument u našoj zemlji. Rezultat je kolektivnih napora: analitičkih, naučnih i tako dalje“, rekla je Zaharova na međunarodnom forumu „Nova značenja nove stvarnosti“.

Međunarodni forum „Nova značenja nove stvarnosti“ održava se u Moskvi 24. maja, na njemu učestvuju predstavnici Državne dume i Saveta Federacije Rusije, blogeri i lideri javnog mnjenja, kao i čelnici i novinari centralnih medija.
Organizator foruma je medijska grupa „Rusija sevodnja“, a multimedijalna pres-služba medijske grupe služi kao platforma za forum.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala