- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Opasnost na putu Podgorica-Bar: Petnaestogodišnjak vozio 201 kilometar na sat

© Sputnik / Nebojša PopovićVozilo policije Crne Gore
Vozilo policije Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
Pratite nas
Tri muškarca, od kojih jedan maloletnik od 15 godina, uhapšena su jer su upravljala vozilom brzinom većom od 100 kilometara na čas od dozvoljene na magistralnom putu Podgorica-Bar, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Policija je navela da se u nedelju u mestu Goričani zaustavili R.B. (15) koji je vozio brzinom od 201 kilometar na sat na delu puta gde je brzina ograničena do 80 kilometara na sat.
Maloletnik je priveden nadležnom sudiji za prekršaje, gde mu je izrečena vaspitna mera — ukor i mera pojačanog nadzora od strane roditelja.
Tog dana na istoj deonici, službenici Grupe policije za bezbednost saobraćaja kontrolisali su S.N. (61) koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 194 kilometara na sat na delu puta gde je brzina ograničena do 80 kilometara na sat.
„S.N. je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje, gde je kažnjen novčanom kaznom od 800 evra“, navodi se u saopštenju policije.
Na istom mestu zaustavljen je i Đ.P. (22) koji je upravljao putničkim motornim vozilom brzinom od 200 kilometara na sat. On je lišen slobode i priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost, dodaje se u saopštenju policije, preneo je portal RTCG.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala