- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Antonov: FBI poziva ruske diplomate da izdaju domovinu

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaAmbasador Rusije u SAD Anatolij Antonov
Ambasador Rusije u SAD Anatolij Antonov - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2022
Pratite nas
Ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov rekao je da američki Federalni istražni biro šalje ruskim diplomatama pisma s pozivom da izdaju domovinu, navodi „Vol strit džornal“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Šalju nam saopštenja: ‘Morate da izdate svoju domovinu’ “, citira list ruskog ambasadora, uz napomeni da su u FBI potvrdili da je u toku kampanja slanja ciljanih saopštenja.
Prema navodima lista, ambasador je rekao da je jednom prilikom nepoznati muškarac stavio stolicu na ulaz u ambasadu, seo i počeo da deli vizit-karte FBI i pozivajući ih da mu se jave.
FBI nije komentarisao ovaj incident, ali je saopštio da „Rusija odavno predstavlja kontraobaveštajnu pretnju za SAD“ i da FBI „želi da razgovara sa svima koji mogu da pomognu da se minimizira ta pretnja i osigura bezbednost zemlje“.
Predsednik Rusije Vladimir Putin na ceremoniji u Kremlju - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
SVET
Amerika više nije lider, a EU čak ni privezak: Zašto Zapad usmerava bes na Putina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala