Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Tri pitanja koja je Vučić spremio za Putina

© Sputnik / Lola ĐorđevićPredsednik Srbije Aleksandar Vučić
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučića rekao je da za ruskog predsednika Vladimira Putina ima tri pitanja koja će mu postaviti u sredu ili četvrtak.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"Ne mogu da znam šta će Putin mene da pita, ali znam šta ću ja njega da pitam. Za mene su tri pitanja, stvari ključne - količine gasa, cena gasa i sigurnost snabdevanja", odgovor je Vučića na novinarsko pitanje da li očekuje da će Putin tokom razgovora, kroz nekoliko dana, imati politička uslovljavanja od kojih se zavisiti cena gasa.
"Ja znam kako se ja pripremam za sastanke, a kako se priprema on, morate da pitate ljude iz njegovog kabineta, to ne mogu da znam", rekao je Vučić prilikom obilaska radova na izgradnji beogradskog metroa na Makiškom polju .
Kristofer Hil i Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
SRBIJA
O čemu su razgovarali Vučić i Hil /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala