- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

U Rožajama navijači jurili igrače Nikšića

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Utakmica Ibar –Nikšić, trebalo je da pruži odgovor ko će od ova dva tima uz Otrant naredne sezone igrati u Drugoj ligi. Ali, utakmica 2. kola baraža za Drugu ligu, koja se danas igrala u Rožajama, prekinuta je u 65. minutu, pri vođstvu gostiju 1:0.
Rožajci su više napadali, ali je Nikšić nakon kontre u 64. minutu uspio da stigne do prednosti. I to vođstvo gostiju bio je povod za ružne scene.
Navijači domaćih zapalili su baklje, počeli da ih ubacaju u teren, zbog čega je u jednom momentu napravljena prava dimna zavjesa, uslijedio je prekid.
Kada se očekivao nastavak, desila se bruka. Nekoliko navijača Rožajaca preskočilo je ogradu, ušlo na teren i krenulo u pravu potjeru za igračima iz Nikšića. Par minuta trajao je pravi stampedo po terenu.
Igrači gostiju pokušavali su da dođu do svlačionica, policija da privodi one koji su željeli da uzmu pravdu u svoje ruke...
Meč je prekinut i u rukama je disciplinskih i takmičarskih organa Fudbalskog saveza, ali je jasno da će Ibar biti žestoko kažnjen, a s obzirom da je poražen u prvom kolu od Otranta 2:0, Ulcinjani i Nikšićani po svemu sudeći biće u Drugoj ligi...
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala