- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Na budvanskoj rivijeri više od 15.000 gostiju

© Foto : Ustupljeno SputnjikuPlaža u Crnoj Gori
Plaža u Crnoj Gori - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Na budvanskoj rivijeri boravi više od 15.000 gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva. Kako su naveli, oko 6.850 gostiju smješteno je u budvanskim hotelima, oko 8.100 u privatnom smještaju, a počeo je booking i u kampovima i hostelima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

“Kada je riječ o strukturi gostiju u hotelima, zastupljena su slična tržišta - Albanija, Srbija, Francuska, Engleska, Njemačka, Bosna i Hercegovina, Turska i Crna Gora”, kazali su iz TO Budva za Mediabiro.
Ukupan broj trenutno hotela koji je sada otvoren u Budvi je 80 od 136.
“Kada je u pitanju privatni smještaj, najbrojniji gosti su sa tržišta Ukrajine, Rusije, Srbije, Bjelorusije i Bosne i Hercegovine”, poručili su iz TO Budva.
U Tivtu trenutno boravi 2.671 gostiju, to je, u odnosu na isti period prošle godine kada je bilo 1.333, duplo više, saopštili su iz Turističke organizacije gđe su zadovoljni posjetom grada.
Najviše gostiju smješteno je u privatnom smještaju, njih 2.201, dok ih je u hotelima 451.
Temperatura mora je oko 21 stepen, pa su plaže ovih dana na crnogorskom primorju pune onih koji koriste lijepo vrijeme za sunčanje, najhrabriji i za kupanje.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala