00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
JučeDanas
Na programu
Reemiteri
Studio B99,1 MHz, 100,8 MHz i 105,4 MHz
Radio Novosti104,7 MHz FM
Ostali reemiteri
 - Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Magična čorba od kefira: Ubrzava metabolizam, idealna za mršavljenje, a ne mora da se kuva

CC0 / Pixabay / Čorba
Čorba - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Tajna vitke linije se dobrim delom krije u ubrzanom radu metabolizma, iako se to ubrzanje ponekad teže postiže. Postoje brojne zdrave namirnice koje ga pospešuju, a jedna od njih je kefir.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Jedan od mnogih sjajnih recepata sa kefirom jeste -kefir čorba za mršavljenje i brži metabolizam, koja odlično deluje na probavu, a najbolje od svega je to što ne mora da se kuva.
Kako navodi Sensa, kefir je sjajna namirnica koja sadrži bogat izvor probiotika i pozitivno utiče na varenje i crevnu floru. Nije puno kaloričan i često je vodeći sastojak mnogih dijeta. Sa njim može da se jede voće, ovsene pahuljice, integralni tost, a može samo da se popije za užinu.
Čorba od kefira se ne kuva, sadrži malo kalorija, masnoća i ugljenih hidrata. Zasitiće svakoga, regulisati apetit i podstaći varenje.
Potrebno je: 500 grama kefira bez masti, 1 krastavac, 1 praziluk, pola šake svežeg bosiljka, 2 čena belog luka, pola šake svežeg peršuna, so i biber.
Priprema: Kefir se dobro ohladi. Oljušti se krastavac i isecka na kockice. Sitno se iseckaju praziluk i beli luk i sve se pomeša, a zatim prelij ohlađenim kefirom. Bosiljak i peršun se dobro iseckaju i dodaju u čorbu. So i biber dodaju se po ukusu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala