- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Pakleno proleće 2022. | Energija Sputnjika

© Sputnik / Lola ĐorđevićGolubovi spas od tropskih temperatura potražili na fontani
Golubovi spas od tropskih temperatura potražili na fontani - Sputnik Srbija, 1920, 23.05.2022
Pratite nas
Pored svih geopolitičkih tema koje su obeležile proleće 2022, epitet „pakleno“ može mu se pripisati i zbog vremenskih (ne)prilika.
U Španiji je tokom vikenda izmereno 40 stepeni Celzijusa, a vremenske nepogode su zadesile mnoge delove i Evrope i sveta.
Sve ovo ponovo u javnosti budi priče o klimatskim promenama. Mediji su puni (često samozvanih) stručnjaka i analitičara koji prognoziraju još veću pošast, ali dobro je da se više brige u posveti zaštiti životne sredine, jer je evidentan popriličan nemar, čak bahatost ljudi prema prirodi.
O tome da li su elementarne nepogode, vrućine u periodima kada im vreme nije, suše i poplave rezultat klimatskih promena ili je globalno zagrevanje samo jedna od mena na planeti Zemlji u emisiji „Energija Sputnjika“ razgovaraju Jelica Putniković i meteorolog Nedeljko Todorović.
Mada meteorolozi nerado govore o dugoročnim prognozama, Todorovića pitamo i kakvo nam leto predstoji, koliko ledenoj zimi da se nadamo...
Energija Sputnjika“ je emisija portala i radija Sputnjik koju vodi Jelica Putniković, stručnjak za energetiku.
Teme su mahom vezane za energetiku i ekonomiju, lokalnog i globalnog karaktera, a gosti su stručnjaci u svojim poljima. Emituje se svakog ponedeljka u 21.00.
Energija Sputnjika
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala