- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Ako je norveška prognoza najpreciznija, onda se promena vremena narednih dana nikome neće dopasti

Pratite nas
Neka se pripreme sve meteoropate i oni kojima posao zavisi od vremena: u sledećih desetak dana, prema prognozi „Norwegian weathera“, koju mnogi smatraju najpreciznijom, sledi pravi temperaturni „rolerkoster“ tokom kojeg će se sa 32 stepena živa u termometru spustiti na 18 u 30. maja, uz kišu, oblake i atmosferu koja će podsećati na jesen.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Nagla promena neće prijati nikome, a odraziće se i na mentalno zdravlje velikog broja ljudi, s obzirom na to da će iz letnjeg raspoloženja, omamljeni toplim vremenom i jarkim suncem bukvalno ponovo morati da uskoče u jesenju odeću.
Temperaturne amplitude se, naime, kreću tako da do srede Celzijusovi stepeni rastu do broja 32, a onda postepeno kreću da se snižavaju do minimuma koji će nas sačekati u ponedeljak 30. maja, kada će biti svega 18 stepeni uz kišu i osetno hladnije vreme.
Minimalne dnevne temperature, prema norveškoj prognozi, od subote 28. maja, kada se očekuje prva „provala oblaka“, neće prelaziti 12 stepeni, dok će maksimalne, nakon već pomenutog utorka, nastaviti postepeno da rastu do 23 stepena, uz povremene padavine, što znači da možemo očekivati veliku vlažnost vazduha.
Sve u svemu, naoružajmo se strpljenjem i dobrim raspoloženjem i ne dozvolimo da vremenske prilike u velikoj meri utiču na našu produktivnost i raspoloženje, prenela je „Žena“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala