- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Turski MIP pozvao na razgovor ambasadora SAD u Ankari

© Flickr / Peretz PartenskyPogled na Ankaru
Pogled na Ankaru - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
Pratite nas
Tursko Ministarstvo inostranih poslova (MIP) pozvalo je na razgovor ambasadora SAD kako bi izrazilo negodovanje zbog upozorenja koje je ambasada objavila na svom sajtu u vezi sa jučerašnjim mitingom opozicije u centru Istanbula.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Izvori u MIP-u naveli su da je Ankara poručila ambasadoru Džefu Flejku da postoje neosnovane tvrdnje u američkim navodima u vezi sa merama koje su turske policijske snage preduzele tokom demonstracija.
Hiljade ljudi okupilo se juče na skupu u znak protesta zbog osude vodećeg turskog opozicionog političara Džanana Kaftančioglua, koji je optužen za vređanje predsednika i države.
Ambasada SAD u Turskoj objavila je 18. maja na svom sajtu upozorenje na moguću intervenciju policije tokom demonstracija opozicije, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala