- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Šta povezuje zubne proteze i belu odeću? /video/

© pixabay.comGaće, veš
Gaće, veš - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2022
Pratite nas
Iako je bela odeća kao stvorena za toplo i sunčano vreme, postoji jedan problem. Jedna Tik-Tokerka podelila je trik za vraćanje starog sjaja beloj odeći.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Naime, nakon nekoliko pranja bela odeća gubi svoju snežnu belinu i prva strada ako nam se u korpu svetlog veša potkrade neki komad odeće tamne boje.
Mnogima se desilo da su na taj način uništili majicu ili košulju, ali postoji rešenje. Ono što je najbolje od svega - za spašavanje odeće vam je potrebna samo jedna stvar!
Šantel Mila, koja se bavi čišćenjem i uređivanjem domova, podelila je iznenađujući trik za koji tvrdi da belu boju održava besprekornom, prenosi „San“.
Naime, sve što bi trebalo da uradite jeste da u posudu sipate toplu vodu, ubacite svoju belu odeću i jednu tabletu za čišćenje zubnih proteza.
Tableta će, naime, sa odeće skinuti sve mrlje i vratiti joj prvobitni izgled, a ono što je posebno sjajno u vezi sa ovim trikom jeste to što ćete za čitavo pakovanje tableta izdvojiti simboličan iznos.
Ovaj video je oduševio brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su otkrili kako jedva čekaju da isprobaju njen trik.
„Moram ovo da isprobam, ali moj dečko prvo mora da počne da odvaja belo rublje pri pranju“, komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala: „Sjajno! Jedva čekam da vidim rezultate na svojoj odeći“.
Uz ovaj jednostavan trik Šantel je podelila još dva saveta za održavanje odeće urednom, ali i za lakše snalaženje sa brojnim ključevima na privesku.
Za jednostavno označavanje ključeva potrebni su samo lakovi za nokte u raznim bojama, a za osvežavanje ućebane odeće koristila je brijač, preneo je DDL.
@mama_mila_ Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #homehacks ♬ about damn time x promiscuous - Adam Wright
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala