- Sputnik Srbija, 1920
NAUKA I TEHNOLOGIJA

Objavljeno koja je video igra najprodavanija u poslednjih 12 meseci

CC0 / Pixabay / Deca na internetu
Deca na internetu - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
Pratite nas
Industrija video igara se stalno menja, ali osnovna konstanta jeste da će se neka igra,, bez obzira na to koliko je dobra, najverovatnije slabije prodavati od „Call of Duty“ naslova iz te godine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

To je bio slučaj od kako je FPS žanr postao popularizovan krajem 2000-tih godina, a od tada je postojao svega mali broj izuzetaka. „Elden Ring“ je upravo jedan od tih izuzetaka.
Svakog meseca, NPD grup objavljuje svoju mesečnu statistiku tržišta igara u SAD - drugog najvećeg tržišta video igara na svetu. Sada je objavljena statistika i analiza tržišta za april, piše KitGuru.
„Elden Ring je bio druga najprodavanija igra tokom aprila 2022. godine (u SAD-u). Elden Ring ostaje najprodavanija igra tokom dosadašnjeg dela 2022. godine i prešla je „Call of Duty: Vanguard“ kao najprodavaniji premijum naslov tokom poslednjih 12 meseci“, istakao je Mat Piskatela iz NPD-a.
Nedugo nakon što je igra stigla, objavljeno je da je „Elden Ring“ postao najprodavaniji naslov u 2022. godini sa preko 12 miliona prodatih kopija. S druge strane, „Call of Duty“ je i dalje superioran kada je u pitanju prodaja tokom prethodnih 12 meseci („Vanguard“ je objavljen tokom 2021. godine).
Svakako je zanimljivo videti kako „Elden Ring“ sada prevazilazi „Call of Duty“ na različitim frontovima. Zaključno sa 31. martom, „Elden Ring“ je prodat u ukupno 13,4 miliona primeraka, prenosi B92.
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala