- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković prvi put o „otkazima“: „O nekim stvarima ne mogu da govorim“

© AFP 2023 / ANDREAS SOLARONovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, prvi put je govorio o sponzorskim ugovorima koji su mu otkazani posle dramatičnih događaja u Australiji na početku godine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Đoković je ostao bez ugovora sa francuskim proizvođačem automobila i softverskom kompanijom iz Amerike.
Đoković je za Sport klub rekao da o nekim stvarima ne može da govori pre nego što ne izađu zvanična saopštenja za javnost.
„Glavni sponzori su ostali uz mene i na tome sam im zahvalan, ali neke sponzorske ugovore više nemam. To je sve što mogu da kažem, ne mogu da ocenjujem i procenjujem da li je neko trebalo da me napusti ili ostane uz mene. Mnogo je faktora koji utiču na to“, rekao je Đoković.
Novak je istakao da mu je drago što su proizvođači sportske opreme ostali uz njega, iako su, kako navodi, bili pod velikim pritiskom.
„Oni su razumeli čitavu situaciju i sve što se dešavalo. Kao njihov globalni ambasador, bio sam im bitan. Nisu bili u lakoj poziciji. Rekli su nam da je bilo dosta i pritisaka, i od medija i od klijenata nekih koji možda nisu bili saglasni sa time da ja ostanem. Uvek ima izazova, ali mislim da su napravili dobru odluku i zahvalan sam im na tome“, istakao je Đoković.
Srpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona. - Sputnik Srbija, 1920, 21.05.2022
SPORT
Novak gubi prvo mesto zbog nove odluke – Englezi hteli da zaustave Rusa, a on će na tron
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala