- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jan Karlo je ponosni Srbin! /foto, video/

Jan Karlo Simić - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2022
Pratite nas
Zove se Jan Karlo – i Srbin je! Da, deluje nestvarno, ali je istinito da je momak rođen 2. maja 2005. godine u nemačkom Nirtingenu odlučio da odbije pozive Nemačke i prihvati da na dres Srbije smesti svoje prezime – Simić.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Momak koji je kapiten mlade selekcije slavnog Štutgarta, igra na poziciji centralnog beka, služi se dobro s obe noge, debitovao je za kadetsku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Izraelu.
Jan Karlo je za Sport klub rekao da nikada nije postojala dilema oko toga za koju državu će nastupati.
„Nisam razmišljao ni sekund, velika je čast što igram za svoju zemlju, za Srbiju. Ponosan sam iz mnogo razloga, najviše jer se nalazim među izabranima u trci za naslov prvaka Evrope“, rekao je Simić.
Mladi Jan Karlo je ostavio odličan utisak u prvoj utakmici protiv Belgije, koja je završena nerešenim rezultatom 1:1.
„Želimo da pobedimo svaku utakmicu, zaslužili smo remi sa Belgijom, nadam se da ćemo u drugom meču protiv Turske napraviti još jedan korak ka četvrtfinalu“, rekao je Simić.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala