- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kako je greška u „kucanju“ donela trofej Ajntrahtu - Kostić svakako nije zažalio

© AP Photo / Matthias SchraderFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2022
Pratite nas
Srpski fudbaler Filip Kostić doprineo je osvajanju trofeja prvaka Lige Evrope u dresu Ajntrahta iz Frankfurta. Sada se mnogi podsećaju na to kako je jedna greška u „kucanju“ doprinela njegovom ostanku u gradu na Majni, ali i postavljaju pitanje da li sve ovo znači da će tu biti i sledeće sezone.
Podsećanja radi, Kostić je mogao lako da pređe u Lacio na leto 2021. godine. Tehnička greška je to sprečila, pa su Rimljani poslali ponudu na pogrešan mejl.
Sam srpski igrač želeo je da pređe u Lacio, a prošlog leta je bio na ceni jer se nalazio u odličnoj formi. Navodno je Lacio nudio 10.000.000 evra plus bonuse.
Lacio je tražio mejl na koji treba da pošalje ponudu, ali je ona poslata na pogrešnu adresu. Kostić je za sve saznao kada je dobio „skrinšot“ od menadžera i sam je želeo da ode u Italiju.
Ispostavilo se na kraju da je Ajntraht dao dobru adresu, ali da su ljudi iz Lacija pogrešno upisali.
Kasnije se ispostavilo da je cela ta situacija doprinela da Kostić ostane u Ajntrahtu, zbog čega sigurno nije zažalio.
Kostić je ugovorom vezan za Ajntraht do 30. juna 2023. godine, a videćemo da li će ga dobre igre, kao i titula najboljeg igrača Lige Evrope za sezonu 2021/2022.
Ukoliko Kostić reši da napusti Ajntraht, deluje da mu neće biti teško da pronađe novu sredinu. Zainteresovani za njegove usluge su timovi poput Intera i Atletiko Madrida, a interesovanje je pokazao i engleski Totenhem.
Ukoliko ga ovaj trofej Lige Evrope pogura ka novom ugovor u udresu Ajntrahta, sledeće sezone će svakako igrati Ligu šampiona, što takođe može da igra veliku ulogu u njegovoj odluci.
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2022
SPORT
Kostić je najbolji u Ligi Evrope!
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2022
SPORT
Srpski fudbaleri blizu četvrtfinala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala