- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dušan već gazduje u Americi

© AP Photo / Charlie RiedelSrpski basketaš Dušan Domović Bulut u duelu sa Japanom
Srpski basketaš Dušan Domović Bulut u duelu sa Japanom - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2022
Pratite nas
Dušan Domović Bulut, najbolji srpski i svetski basketaš svih vremena, nedavno je imenovan za kapitena ekipe Elijens koja se takmiči u prestižnoj Big 3 ligi, a već je napravio prve poteze i pripremio tim za narednu sezonu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Bulut je kao kapiten predložio, a ekipa prihvatila, da se u sastavu nađe Tamaš Ivošev, njegov nekadašnji saigrač iz ekipe Novog Sada.
Bulut i Ivošev su, zajedno sa Dušanom Savićem i Dejanom Majstorovićem, činili ekipu koja je najbolja u istoriji basketa, sa ukupnom zaradom na turnirima od preko milion dolara.
Uz Ivoševa, Bulut je u ekipu selektovao još jednog evropskog igrača – radi se o Letoncu Karlisu Lasmanisu koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju sa svojim nacionalnim timom osvojio zlatnu medalju.
Ivošev i Lasmanis će imati uloge ko-kapitena, uz kapitena Buluta, a trener tima biće legendarni Rik Mahorn.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala