- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Član Bajdenovog tima uhapšen u Seulu, optužen da se pijan svađao zbog taksija

© Sputnik / Pavel Bednяkov / Uđi u bazu fotografijaPredsednik SAD Džo Bajden na samitu G20 u Rimu
Predsednik SAD Džo Bajden na samitu G20 u Rimu - Sputnik Srbija, 1920, 20.05.2022
Pratite nas
Član tima američkog predsednika Džozefa Bajdena zadužen za sigurnost uhapšen je u Seulu, nakon što je optužen da je u pijanom stanju napao građanina Južne Koreje dan pre Bajdenove posete, objavila je policija.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Član tima, koji radi za američko Ministarstvo unutrašnje sigurnosti, pritvoren je nakon što je ušao u svađu zbog taksija, rekao je službenik policije okruga Jongsan.
Incident se dogodio ispred hotela Grand Hajat, gde se očekivao Bajden., a policijski službenik nije otkrio ime ili druge informacije o osumnjičenom, prenosi Hina pisanje britanskih medija.
Ministarstvo unutrašnje sigurnosti, koje uključuje tajnu službu, agenciju koja štiti predsednika, nije odmah odgovorilo na zahtev za komentarom. Inače, članovi tajne službe su i u prošlosti znali da budu uključeni u incidente zbog lošeg ponašanja u inostranstvu.
Bajden je danas stigao u Seul, a Južna Koreja će biti njegova prva stanica na prvom putu u Aziju u njegovom predsedničkom mandatu.
Južnokorejska televizija koja je prva izvestila o incidentu, rekla je da je osumnjičeni u tridesetim godinama života i da je uhapšen nakon što je gost hotela pozvao policiju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala