- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Zaplena na Horgošu: U kombiju nađena garderoba za ceo butik /foto/

Pratite nas
Carinici su, u saradnji da policijom, na ulaznoj strani prelaza Horgoš, sprečili jednu putnicu u pokušaju da u kombiju prokrijumčari firmiranu garderobu i obuću, kojom bi mogao da se opremi omanji butik.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled izdvojen kombi nemačkih registarskih oznaka, kojim je na relaciji Berlin-Novi Sad sama putovala 47-godišnja državljanka Srbije, navodi se u saopštenju Uprave carine.
Osim što je na prelaz ušla trakom namenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, putnica je to i potvrdila u razgovoru sa carinicima, rekavši da pored ličnog prtljaga prevozi samo polovnu mašinu za sušenje veša i četiri korišćene drvene stolice.
Iza sedišta i u tovarnom delu vozila carinici su pronašli novu garderobu i obuću robnih marki „Puma“, „Najk“, „Karl Lagerfeld“, „Boš“, „Levis“, „Ges“, „Gap“ i drugih, čija je vrednost procenjena na oko 18.000 evra.
Pored krijumčarene garderobe i obuće do okončanja prekršajnog postupka, zadržan je i kombi, čime ukupna vrednost otkrivenog prekršaja premašuje 20.000 evra, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala