- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Amerika u nemogućoj misiji /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Danas u vestima:
Amerikanci se vraćaju nafti iz Venecuele. Nemoguća je misija da bi ona mogla da bude zamena za rusku u svetu, smatraju energetičari.
Pomoćnik predsednika Rusije Maksim Oreškin predviđa početak globalne gladi krajem 2022. godine. Oko 60 odsto rasta cena pšenice posledica je štampanja dolara tokom pandemije.
EU izdvaja 300 milijardi evra kako bi se oslobodila zavisnosti od ruskih energenata. To su lepe želje, ali teško da će obnovljivi izvori energije moći da nadomeste ruski prirodni gas i naftu, upozoravaju analitičari.
Mogućnost proterivanja ruskih monaha sa Svete Gore zbog situacije u Ukrajini je nezamisliv scenario, a takav potez vaseljenskog patrijarha mogao bi presudno uticati na celo pravoslavlje, kaže Vladeta Janković.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala