- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan i Budućnost – opet promenjen termin majstorice

© Sputnik / Spasoje VeselinovićDetalj sa utakmice Crvena zvezda – Partizan u Pioniru
Detalj sa utakmice Crvena zvezda – Partizan u Pioniru - Sputnik Srbija, 1920, 19.05.2022
Pratite nas
Majstorica plej-ofa ABA lige između Partizana i Budućnost Podgorice koja je bila zakazana za nedelju, 22. maj od 20.30, pomerena je za 21 čas. To je drugo pomeranje, odnosno čak treći termin...
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Usled pomeranja termina održavanja mnogih sportskih događaja u Beogradu tokom narednog vikenda, utakmica Partizana i Budućnosti biće odigrana u terminu 22. maj, od 21.00 u dvorani Aleksandar Nikolić“, objavio je KK Partizan.
Imaće srpska policija u nedelju pune ruke posla po svemu sudeći, s obzirom na to da su i utakmice poslednjeg kola fudbalske Superlige pomerene sa subote na nedelju.
Takođe, dva najveća srpska kluba Crvena zvezda i Partizan igraju mečeve na svojim stadionima i to u istom terminu, pa je teško očekivati da će se navijači mimoići.
Crvena zvezda dočekuje Voždovac od 18.30 u meču u kojem joj je i bod dovoljan za osvajanje pete uzastopne titule, dok crno-beli igraju u Humskoj sa Radničkim iz Niša.
Bakljada navijača Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SPORT
Evropska košarka je „pomerila“ srpski fudbal
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala