- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Predsednik Hrvatske protiv članstva Finske i Švedske u NATO

© Tanjug / FOTO HINA/DANIEL KASAPHrvatski predsednik Zoran Milanović
Hrvatski predsednik Zoran Milanović - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
Pratite nas
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović namerava da pošalje pismo ambasadoru te zemlje pri NATO Mariju Nobilu sa instrukcijama da glasa protiv stupanja Finske i Švedske u Alijansu sve dok u Bosni i Hercegovini ne bude promenjeno izborno zakonodavstvo, objavila je TV N1 Hrvatska, prenela je agencija RIA Novosti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Spreman sam za optužbe ako oni uslede. Već sam izjavljivao da su Hrvati u Bosni za mene važniji nego rusko-finska granica“, rekao je Milanović.
On je naveo kao primer Tursku koja, po njegovom mišljenju, „ume da brani svoje nacionalne interese“. On je takođe rekao da Ukrajina nije gorući problem za Hrvatsku.
Šef diplomatije Hrvatske Gordan Grlić Radman rekao je za Milanovićev plan da je „ucena“ i „neevropski način rešavanja problema“.
Finska i Švedska su danas predale zahtev za članstvo u NATO.
Bela kuća u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
SVET
Bela kuća: Zabrinutost Ankare oko ulaska Finske i Švedske u NATO biće otklonjena
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala