- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Nađeno telo muškarca kod Ade Huje, policija kontaktirala oca Mateja Periša

© Sputnik / Lola ĐorđevićRonioci Žandarmerije
Ronioci Žandarmerije - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
Pratite nas
Telo mlađeg muškarca nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, potvrđeno je RTS-u u MUP-u.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Telo je nađeno oko 9.20 sati, a policija je izašla na teren po prijavi, rečeno je u MUP-u.
Uviđaj je u toku, navodi RTS.
Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. na 31. decembra prošle godine, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno telo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu. -
"Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd", rekao je Nenad Periš.

Oglasilo se Tužilaštvo

Telo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksilološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti.
Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala