- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Dejo je imao jednu važnu poruku za Srbiju

© Sputnik / Spasoje VeselinovićDejan Savićević i Dragan Stojković Piksi
Dejan Savićević i Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 18.05.2022
Pratite nas
Dejan Savićević, legendarni jugoslovenski fudbaler, rekao je da Srbija treba da bude sa nogama na zemlji pred Svetsko prvenstvo u Kataru.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Savićević je govorio na promociji knjige Nebojše Petrovića „Piksi – sve za 10“ o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću, a potom je podelio svoje utiske s medijima, ali i uputio poruku pred Mundijal u Kataru.
„Srbija ima dobru reprezentaciju, treba da su velika očekivanja, ali sa nogama na zemlji, da se ne lebdi. Srbija ima špiceve Mitrovića, Vlahovića, veznjake Tadića, Milinković-Savića, Srbija ima sve to dosta dobro, ali treba strpljenja i bez euforije“, naveo je Savićević.
Reporter Sputnjika je Savićevića vratio na temu Milinković-Savića, koji je često dobijao pohvale od selektora Stojkovića.
„U Laciju je dokazao da ima kvalitet, ima tehniku, dobro trči, dobar je na prekidima, u konstrukciji i organizaciji igre. Kompletan je vezni igrač. I još daje golove“, naveo je Savićević.
Prokomentarisao je Dejo i srpsko fudbalsko takmičenje.
„U srpskom fudbalu je tragedija ako Zvezda i Partizan nisu prvi. To je velika greška što ostale ekipe ne mogu da privire do prvog mesta, što sam se ja našalio ranije, Bajern da dođe u Srbiju ne bi bio prvak“, istakao je Savićević.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala