- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Konstrakta opčinila i režiju i voditelje Evrosonga /video/

Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
Pratite nas
Nastup srpske predstavnice na Pesmi Evrovizije opčinio je ne samo publiku, koja je masovno glasala za nju, već i režiju i voditelje Evrosonga, pokazuju snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Osoblje u sobi za režiju u Torinu toliko je bilo očarano srpskom predstavnicom Konstraktom i pesmom „In corpore sano“, da su je koreografijom pratili dok je nastupala na bini.
Na sniumku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako čitava režija Evrosonga pomno čeka da počne refren srpske pesme, a onda svi kao jedan ponavljaju koreografiju Konstraktinog nastupa, sa sve klanjanjem i pljeskanjem.
Čak se može čuti i da Italijani pevaju: „Bože, zdravlja!“
Snimak je na Instagramu podelio Dučo Forcano, jedan od najpoznatijih TV reditelja u Italiji i čovek koji je bio zadužen za prenos ovogodišnjeg Evrosonga, prenosi RTS.
Na društvenim mrežama pojavio se i snimak na kom se vidi jedan od troje ovogodišnjih voditelja Evrovizije Alesandro Kastelan, kako u hodniku dvorane u Torinu peva Konstraktinu pesmu.
I drugi voditelj, poznati muzičar Mika, tokom samog televizijskog prenosa, rekao je kako obožava Konstraktu i zapevao njenu pesmu.
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2022
KULTURA
Otkriveno kako je publika glasala na Evrosongu: Ko je u evropskim zemljama sve bio za Konstraktu
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 14.05.2022
SRBIJA
„Biti zdrava, biti zdrava“: Konstrakta opčinila evrovizijsku publiku /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala