Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Brnabićeva: Dojave o bombama su pritisci iz inostranstva zbog neuvođenja sankcija Rusiji

© Sputnik / Lola ĐorđevićAna Brnabić
Ana Brnabić - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2022
Pratite nas
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je da su dojave o bombama u Srbiji pritisci iz inostranstva zbog neuvođenja sankcija Rusiji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Jedina smo zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i pritisci su neverovatni iz dana u dan, i ove dojave o bombama su pritisci iz inostranstva zbog neuvođenja sankcija Rusiji”, rekla je ona za TV Pink.
Ona je rekla da su dojave o bombama pažljivo planirane i da „sigurno” dolaze iz inostranstva, što pokazuje činjenica da je dojava stigla i u beogradski tropikarijum, za koji većina građana ne zna i da postoji.
„Neko je gledao šta bi sve mogle da budu turističke atrakcije. Kod nas je tropikarijum mali i većina i ne zna za njega, to vam pokazuje da je neko planirao i da to dolazi iz inostranstva, jer da su to smislili neki iz Srbije, nikada ne bi poslali dojavu u tropikarijum”, objasnila je Brnabićeva.
Takođe je rekla da je neuvođenje sankcija Rusiji „izuzetno skupo”, jer je i investitorima glavno pitanje postalo zašto Srbija još uvek nije uvela sankcije Rusiji, a kako je istakla, to dodatno usporava dalji rast zemlje, prenela je "Politika".
Učionica - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2022
DRUŠTVO
„Ovo je opasno mesto“: Na delu sistematsko zastrašivanje Srba, a cilj -paraliza sistema
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala