- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Oni koji šire strah u Srbiji „ušli“ i u škole /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima
Kontradiverzione jedinice proveravaju dojave o bombama u beogradskim školama, pojedini đaci prešli na onlajn nastavu. Doživljaj da je svako mesto pa i škola postalo opasno može da napravi hroničan doživljaj straha, ukazuje psiholog Aleksandra Janković.
U Moskvi se održava sastanak lidera država-članica Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednosti. Kakav odgovor sprema Kremlj zbog odluke Finkse i Švedske da postanu članice NATO-a. U toku pregovori sa ekstremistima u "Azovstalju".
Prijem tzv. države Kososvo u Savet Evrope je dugo pripremana akcija Zapada, koji je uveren da će za to imati potrebnu većinu, ali je Srbija poslala odličnu poruku, kaže za Sputnjik narodni poslanik Milovan Drecun.
Pobeda Ukrajine na Evroviziji je bila kao neka loše režirana predstava, a fama oko tog takmičenja ove godine nije produkovana u umetničkoj sferi, već na drugim mestima, kaže za Sputnjik Igor Perišić, viši naučni saradnik Instituta za književnost i umetnost.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala